lördag 31 januari 2009

fredag

Bilden : josefin johannessson :)

Var inte i skolan, kändes för jobbigt med tanke på ante..
Vid fem tiden åkte ja iaf ner på stan och träffa Josse. Vi gick runt på stan i lite mer än en timme och hitta finfina saker. Tänkte ta kort på dom och lägga upp här men sen kom ja på att de kanske är lite opassande .. men iaf. sen gick vi till ett jätte mysigt café och tog kulglass och varm choklad med grädde. Super god glass, mindre god choklad. Men tur iaf att Josse tyckte allt va gått, ( som vanligt ? )<3 Sen drog vi och sola på oxen. som vanligt blir josse brun och fin medans jag blev röd och fräknig. Hatar fräknar, iaf mina fräknar. Sen skulle vi gå till centralen där josse skulle ta bussen men den kom inte förens en timme så vi tänkte sätta oss på sub och dricka cola och fanta. men vafan, vi kan ju inte va på sub utan att äta en macka så vi delade på en femton cm macka med tonfisk. Efter de gick vi till centralen och vänta på min mamma, och josses buss. josefin är en av dom bästa, stort plus till henne (K)

mw

fredag 30 januari 2009

vi ses i mina drömmar


26 juli 2001 - 30 januari 2009

Idag tog du ditt sista andetag. jag ska tänka på allt vi gjort, alltskratt, all lycka och all glädje. Jag vet att de var för ditt bästa och du kommer aldrig mer ha ont. Vi har gått igenom så mycket. Jag vet att du fick de bästa sista året man skulle kunna tänka sig. Det var du och jag. Alla mina bästa minnen är tillsammans med dig, jag trodde inte att det skulle ta slut så fort men om ja visste från början att de skulle sluta så här, så skulle ja ändå säga ja till att ta hand om dig. Jag ångrar inget. Jag trodde vi skulle hålla ihop i många år men det blev bara 1 år och 6 månader, men de va dom bästa månaderna i mitt liv. Du har gjort mig så glad. Visst ibland har ja hatat dig så otroligt mycket, men ja har aldrig slutat älska dig. du har alltid varit min bäbiis. Och de kommer du alltid vara. Du är en del av mig. du kommer leva vidare i mitt hjärta, jag ska andas för oss båda. Jag glömmer dig aldrig.
tack för allt, du är mitt bästa minne

jag älskar dig , nu och föralltid<3

onsdag 28 januari 2009

älskling

You touched my heart
You touched my soul
You changed my life
and all my goals
I know you well,
I know your smell
I've been addicted to you

You have been the one for me
And as you move on,
remember me
Remember us and all we used to be
I'd spend a lifetime with you
I know your fears and you know mine
We've had our doubts but now we're fine
And I love you, I swear that's true
I cannot live without you
Goodbye my lover

Goodbye my friend

måndag 26 januari 2009

hål i fingret

Dagen började med skola, kvart i nio till halv 4. Segt som fan. Sen blev de stallet. Ante bet mig haha. Han trodde de va en morot, men nej det va mitt finger som börja blöda. Världens sötaste häst. Vid halv sju gick ja ut och sprang 30 minuter. Duktig!(y) Snart ska ja se på prison break sen sova. puss

mw

söndag 25 januari 2009

börja blogga?

Jag gillar att läsa andras bloggar men har aldrig haft ork att göra en egen. Men de kanske är skönt att skriva av sig lite, så nu hade ja tänkt försöka börja blogga lite då och då. De kmr inte stå så intressanta saker, mest va ja gjort på dagarna och sånt :)
Igår åkte ja till isac och sov där. Först spela vi nått frågesports spel med hans föräldrar, hans mormor och hans mormor vän. Skit rolig mormor hade han. Sen blev de film och xbox hela kvällen, somna vid 3 och sov till 1. Då vaknade ja av att josse ringde. Kom på att mitt tåg skulle gå klockan 2 så gick in och skulle väcka isac, men han va tydligen vaken. vafan har du inte väck mig skrek ja, då svara han: nej men ja försökte men de gick verkligen inte att väcka dig...
Men ja hann med tåget iaf. Åkte till stallet en snabbis :)

mw