söndag 29 mars 2009

en bild från i somras när kusinen rider ante. och älsklingen är lite rund om magenY

på träningen i fredags ramlade jag av, som vanligt :) men de gick toppen och jag va lika glad för det. men ville blev sur på mig när han stanna för andra gången. söt polle de där.sen följde josse med hem till mig. på lördagen skulle jag och josse ta bussen till eskilstuna halv tio, men då missar vi bussen till stan och de va irriiiterande. när vi till slut hade kommit fram till eskilstuna så typ tappa vi bort oss hela tiden. köpte små saker bara, sen åkte vi hem vid halv fyra. och vid sju tiden åkte jag till michelle. blev inte som vi hade tänkt oss men helt ok kväll iaf :) och idag mår jag skit dåligt. högra näsborren bara rinner, och mitt högra öga har runnit enda sen i fredags, utan stopp ! ska iaf va hemma imorn, så får vi se hur de blir i veckan. och min pappa är magsjuk, så nu kmr jag säkert bli det. KUL!
MW

torsdag 26 mars 2009

igår vad jag duktigt och sprang i trettio min. plus att jag har lyckats ätit nyttigt den här veckan, men de kommer ju försvinna nu till helgen.men jag har iallafall varit duktig några dagar :d idag hoppa vi lite, och jag fick rida på min jätte bäbis. som vanligt tyckte han att det blev lite jobbigt där i slutet, men de ska vi inte klaga på:) han orkar mycker mer nu än i början när ja red han iallafall och det är ju braaa:)
imorgon slutar vi tidigare som vi gjort tisdag, onsdag och torsdag. imorgon har vi tre lektioner och två av dom ska vi kolla på film bara. sen slutar vi elva. om wian mår bra så tänkte hon och jag åka ner på stan och kolla på balklänningar en stund :) sen åker jag buss till stallet, och hoppar ville för karin. och nettan är snäll och betalar träningen. TACK NETTAN!! sen följer josse med mig hem och sover här om hennes hosta blir bra. vi ska käka tacos och ta de lugnt. för på lördagen åker vi till eskilstuna och köper kläder som jag verkligen behöver göra. på lördag kvällen åker jag till michelle och jag vet inte vad vi ska göra men hon har planer för oss så de är bara att glatt följa med på det :)
MalinWallén

måndag 23 mars 2009

måndag


JopasetteY


dagen börja med skola som vanligt. sluta typ tio över tre. sen åkte jag hem och böt om sen åkte jag ner på stan där jag mötte josse. hon köpte smink, sen käka vi på donken. och smart som jag är beställer jag en kyckligburgare. liksom HALLÅ?! jag har inte ätit kyckling på mer än ett år men ändå köper jag kyckling burgare. och de värsta är ju att det är typ tredje gången jag gjorde de. jag känner mig såå smart.
sen va vi så lata så vi tog bussen från stora gatan till oxbacken för vi ville slippa gå när de snöa. men då när vi hoppar av vid oxbacken så får vi mot vind så vi ser ingenting. eller josee såg iaf inge. som tur var rädda jag henne från att bli överkörd av en cykel och krocka med tre människor. och eftersom det inte fanns nått dubbel rum på gladaoxen så fick vi sola i ensamhet. blir mobilen förstörd om man solar i solarium med den? de tror iaf jag och lisa. men vi är ju blondiner så man vet ju inte om de är våra hjärnor som lurar oss.....
sen tog vi en smoothi (stavningen?) på stugan.
imorn blir det skolan och stallet :)

MW

söndag 22 mars 2009

fredagen spenderades med wian. vi åkte till stallet där jag hoppa ville för stina. de var den bästa träningen hittils, så jag är nöjd :) kom hem vid nio tiden, käka glass och kolla på tv, sen åkte hon hem vid halv elva och då gick jag och la mig. stalltjänst på lördagen. upp sju,åkte till stallet. efter stalltjänsten rid jag och josse ut på sune och ville. det var mysigt, fint väder. eller det börja regna ett tag men de försvann lika fort som de kom som tur var för efter regnet kom sooolen :) efter det åkte vi hem till mig och duschade och fixa oss. vid sjutiden åkte vi ner på stan och åt på spaicy. satt där en timme eller nått. sen hämta mina föräldrar upp oss, vi åkte hem till mig. hemma hos mig blev vi helt crasy:o hon sminka mig så att jag såg ut som en blandning mellan ett troll och en man HAHA.

idag ska jag och mamma på stan. ska köpa skor till mig sen hämta ut min mobil som varit på lagning. dom sa att de skulle ta två-fyra veckor men de tog fem dagar? asså jag tror nog dom inte har lagat den ens. men dom säger att den är fixad så vi får vell se. det kmr säkert bara ta en månad igen innan jag måste lämna in den för tredje gången. jag fick den i mitten av december och den har varit inne på lagning två ggr redan. bra mobil liksom (y)

MW

torsdag 19 mars 2009

Duchess Y

idag var jag i skolan som vanligt. sen skynda jag mig hem och började på matte läxan. som jag inte blev klart med. sen åkte jag till stallet och red. asså marris är den vildaste hästen vi stallet :o jag blev arg på min jättebebis för att han ville inte ställa sig åt höger, men då, då blev killen super arg på mig så han börjar sparka. så stannar han och när jag gick på med benen så drar han till med fyra-fem bockningar. HAHAHAH tappa stigbygeln och allt ju. sen blev pollen glad igen när han fick hoppa :D
nu borde jag igentligen göra matte läxa och engelska läxa. men jag orkar verkligen inte. matten struntar jag i och engelskan kan jag ( jovisst, bra att jag kan inbilla mig det ). imorn åker jag och wian till stallet där jag ska hoppa villsen. får vell se hur de går.. sen följer wian med hem till mig så ska vi umgås. lördagen ska jag har jobbig stalltjänst. men som tur är så har josse oxå stalltjänst så det blir skojjj :d efter det följer hon med hem till mig sen mot kvällen åker vi ner på stan och solar och fikar. söndagen ska jag äntligen sova!!!! sen kanske träffa en vän.
och jag har anmält mig och marris till hans första utetävling :D det blir köping, nära och bra. OCH dom har inga staket som han kan hoppa över OCH det är nära OCH josse eller wian ska med OCH hästen är sötast. asså det kan ju inte bli bättre de här.
matte och engelskan ropar mitt namn nu, HATAR 9:AN!!!

MWallén

onsdag 18 mars 2009


fått klagomål över att jag aldrig bloggar och när jag väl gör det blir det jätte långa inlägg. korta och ofta inlägg skulle de va så får vell börja med det;)

igår va det skolan sen stallet. idag skulle jag verkligen behöva göra matte och engelska läxa men självklart glömde jag dom böckerna i skolan -.-

den tittonde april åker marris och jag till köping och tävlar dressy :D det ska blir jättteee skoj tycker jag och pollen. sen tror jag att vi ska försöka komma ut på en hopptävling oxå :)
malinwallén

måndag 16 mars 2009

helgen


Y

i fredags skulle jag ju då hoppa på villsen. jag fick även smaka på ridhus botten. men vem är förvånad? inte jag och josse iaf. vi har kommit fram till att jag ramlar bara av när en häst stannar, och då flyger jag fram över halsen och gör en kullerbytta ner på marken. den här gången fick ja en stor mystisk knöl i nacken? men jag mår lika bra för de eftersom josse skulle sova hos mig :d vi tog en promenad med hundarna och chiiilladde hela kvällen. på lördagen åkte jag, mamma och josse ner på stan. lämna in mobil och hämta bilderna på ante. sen vid halv tre åkte jag och red med wian. asså hästen miss easy.. nu tänkte jag skriva en kommentar om hon men tror inte jag har någon kommentar. haha men hon är iaf söt polle :) sen skulle jag till michelle men de blev inge för hon hade blivit sjuk. så då va jag hemma med mina föräldrar och kollade på melodifestivalen. aa. på söndagen åkte jag och mamma till hööks och köpte grejjer. sen vid tio på kvällen fick paul värsta rycket och bestämde att jag skulle åka och hämta han så det gjorde jag. vi va hos mig till elva sen åkte vi till statiol sen hem till honom. kolla på tv och tog de lugnt. åkte hem vid ett, gick ut med vovvarna sen sängen. idag, måndag, hade vi studiedag. vaknade vid tio av två vovvar som slickade mig i ansikte.precis den väckningen man vill ha, så mysigt! vid tjugo i ett gick jag och vovvarna och träffa paul. vi tog en lång promenad. va ute och gick en och en halv timme. duktiga:d sen vid fyra åkte jag till sjukgymnasten och fick akupunktur. super skönt, man blir skit seg efter det. nu sitter jag i mitt rum, på min matta med min bror. vi kollar på ballar av stål. efter det ska jag sova och imorn blir de skolan sen stallet.
MW

onsdag 11 mars 2009

onsdag

igår red jag lilla punky. efter en timme kunde han äntligen ställa sig åt höger. bra ponni (y), han va super good på att rygga för att inte ens ha nån engen bjudning. han har lite dålda talanger tydligen. idag sluta skolan tidigt. sen åkte jag till sjukgymnasten och fick akupunktur (stavningen?). fan va skönt! så låg jag där och sov i ca 15 min. efterdet vart ja seg hela dagen. sen hämta jag wian och vi åkte vidare till stallet. hon skritta miss och jag tog en promenad brevid. på lördag ska vi rida ut :d jag på miss och hon på en polle som heter jitsi. och idag har jag gjort min so uppsats och matte läxa. jag är så jälva skol trött nu. sommarlov nutack.
imorn blir de att rida marre med sporrar så jag får lite fart på jätte bäbises och vi ska fan bli bra tsm nu :) målet är att vi ska ut och tävla dressyr i vår, han första lokala :D på fredag ska jag hoppa villsen för karin. och då kommer super snälla josse och fotarY sen följer hon med till mig och sover över, och vovvarna kmr i helgen oxå. sen lördag ska jag ju träffa wian som ja redan skrivit om, sen ska jag träffa michelle. vet inte vart och när. men vi ska iaf ses. söndag kanske wian sover hos mig oxå. sen är vi lediga på måndagen. nu ska jag kolla på grey´s sen sova. nattinatti

MW

söndag 8 mars 2009

har inte orkat skrivit på jätte länge nu. de har inte hänt så mkt endå. ja och mamma va och fixa bilderna på ante som ja ska sätta upp i rummet. varit hos sjukgymnasten två ggr. varit på stan två ggr. pluggat, skolan. ridigt marre, ruben och i fredags miss. asså shit vilken häst. på minde jätte mkt om loppan, men dom har ju samma pappa så de är vell inte så konstig. idag tävla ja dressyr på marre. red på typ 61% i båda klasserna, kom etta i första klassen, tvåa i andra. helt okej eftersom han inte hoppa över staketen som han verkar tycka är jätte kul att göra i vanliga fall. ja kmr ha super ont i benen imorn.
och den här veckan har ja och mamma bestämt att vi ska köpa en kisse misse :d veckans roligaste.
funderar på ett va hemma imorn från skolan, börjar bli sjuk..

26 juli 2001 - 30 januari 2009 Y
Du kommer alltid att ha den speciella platsen i mitt hjärta