måndag 13 april 2009

kissen flyttar hem till oss den 25 aprilY

måndag 6 april 2009

you touched my heart, you touched my soul.
you changed my life and all my goals.
I know you well, I know your smell.
I'd spend a lifetime with you.
I've been addicted to you.
I know your fears and you know mine.
we've had our doubts but now we're fine.
goodbye my friend.
you have been the one for me.
and as you move on, remember me.
remember us and all we used to be
I'm so hollow without you
I love you, I swear that's true
I cannot live without you

fredag 3 april 2009

igår red jag på marre och det va ju skoj. men kände att jag har värsta träningsverken i benen idag. haha. jag hade vg+/mvg på mitt lossas nationella matte prov, så nu måste det gå bra på riktiga oxå :) fick reda på att jag kommit prelimenärt (stavningen?) in på real gymnatiet:d så jag är jätte glaaaaad! det va jätte mkt krångel med min gymnasie ansökan. det börja med i onsdags skulle jag kolla på jag kommit in (eftersom vissa redan fått veta) men då står det att jag sökt till motorsportspogramet i anderstorp. och det ligger i småland:o blev super rädd så när jag kom till skolan igår gick jag till syv läraren. han fick ringa lite samtal sen kom vi iaf fram till att det stod bara fel men jag hade iaf sökt till real gymnatiet. aa det va ju bra. men sen idag hade dom inte ändrat felet så jag fatta ingenting när jag kolla vart jag kommit in, så då sprang jag till syv läraren igen. jag va där 3 tim igår och 1 idag. he he. sen ringa han till nån i eskilstuna och hon sa att jag skulle få ett brev hem nästa vecka där det stod om jag kommit in eller inte. men då visa det sig att om hon fick mitt person nummer och efternamn kunde hon kolla redan idag om jag kommit in. OCH DET HADE JAG! dagen kan inte bli bättre.

snart ska jag åka till hallsta och hämta josefin som betalar besin för de ;) imorgon har vi stalltjänst sen blir det att rida ut en lång tur. MEN vi måste vara försiktiga för både Villsen och Coccoskorven kan vara busiga nu när det är vååår;o
på söndag ska jag och marre träna på LB:3 till den 19 april då vi åker till köping :)
jag är nästan aldrig i stallet längre känns det som, men nu blir det stallet hela helgen. det är helt okej för mig :)

malin

onsdag 1 april 2009

jag har varit hemma från skolan hela veckan. ganska skönt, fast nu när de äntligen blivit vår vill man ju inte precis ligga inne hela dagarna. så imorgon ska jag till skolan igen. men vi har nått special schema torsdag och fredag så imorgon slutar vi ett och på fredag kl tolv. skööönt. fast jag har ju inte ens varit i skolan men ändå :) imorgon ska jag åka till stallet oxå. och så har vi tydligen ett so arbete som ska vara klart på fredag. för jag kommer ju kunna göra det på en dag? nooot. i helgen har jag och josefin bestämt att ha en josse/malin helg. vi ska va typ varje timme den här helgen. eller iaf fredag och lördag:) på lördagen ska jag på villsen, josse på coccos korven och cicc på pipps rida ut och galoppa . och det kan ju bli skoj!! på söndag ska jag och marre försöka träna lite dressyr pogram, he he. sen tror jag att jag ska träffa wian och rida miss (?)

malinwallén