måndag 15 juni 2009

930615
I Torsdags va det skolavslutning och självklart börjar jag gråta. Vet inte varför igentlingen, känns bara sorligt. Jag kommer ju börja i ett gymnasium sen där jag inte känner nån! Skönt att bara kunna tänka på sig och skaffa nya vänner, även om mina gamla är dom bästa i världen;) Efter kyrkan gick jag hem till mig, fixa mig lite och packa sen tog jag bussen till Amanda där det va tårta. Den va jätte god! Sen blev det tjejkväll hos Amanda. Det va mysigt och grejjer :)
I fredags skulle vi va tidigt i stallet. Så åkte dit, gjorde nått prov sen åkte jag hem igen. Så var jag bara hemma på kvällen med min kisse.
I lördags va jag med Ida till hesten. Han va störd, ville verkligen inte göra som jag ville. Men han va söt iaf. Sen åkte jag hem duscha och så. Sen träffa jag Emma och Amanda. Va med dom hela kvällen tills min snälla bror hämta mig vid halv tolv. På söndagen låg jag i sängen hela dagen tills sex. Då plinga det på min dörr och in kom Amanda:)
Idag är det den 15 juni. Alltså min födelsedag! Jag kommer ihåg när man va liten, då typ skrev man en önskelista två månader innan man fyllde. Så börja man ränka ner dagarna en månad innan man fyllde. Men nu hade jag typ glömt bort att jag fyller år idag, känns inte lika stort längre. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer farfar och dagny :)

Malin Wallén

torsdag 4 juni 2009

Bara en vecka kvar!
En liten sammanfattning av veckan.
I måndas var vi lediga och på kvällen åkte jag med min vän Idaut till hennes polle. Den va sweet. Hon red runt lite och efter tjugo min va både hon och hästen helt slut haha. I tisdags åkte jag och red på Boggis. Jag hade skit ont i benen! Och jag nu har haft träningsvärk i två dagar. Men så blir det ju när man inte stretchar (stavningen?) och har sig. I onsdags åkte jag igen med Ida ut till hesten. Jag prova rida runt lite och tog nått språng. Han bocka och grejjer. Luring! Han var läskigt lik Ante. Så det blev lite blandade känslor..
Idag sa min lärare att vi ska ha prov på tisdag.Värt? neeej. Och min älskade no lärare gav mig MVG i biologi<3<3<3