måndag 15 juni 2009

930615
I Torsdags va det skolavslutning och självklart börjar jag gråta. Vet inte varför igentlingen, känns bara sorligt. Jag kommer ju börja i ett gymnasium sen där jag inte känner nån! Skönt att bara kunna tänka på sig och skaffa nya vänner, även om mina gamla är dom bästa i världen;) Efter kyrkan gick jag hem till mig, fixa mig lite och packa sen tog jag bussen till Amanda där det va tårta. Den va jätte god! Sen blev det tjejkväll hos Amanda. Det va mysigt och grejjer :)
I fredags skulle vi va tidigt i stallet. Så åkte dit, gjorde nått prov sen åkte jag hem igen. Så var jag bara hemma på kvällen med min kisse.
I lördags va jag med Ida till hesten. Han va störd, ville verkligen inte göra som jag ville. Men han va söt iaf. Sen åkte jag hem duscha och så. Sen träffa jag Emma och Amanda. Va med dom hela kvällen tills min snälla bror hämta mig vid halv tolv. På söndagen låg jag i sängen hela dagen tills sex. Då plinga det på min dörr och in kom Amanda:)
Idag är det den 15 juni. Alltså min födelsedag! Jag kommer ihåg när man va liten, då typ skrev man en önskelista två månader innan man fyllde. Så börja man ränka ner dagarna en månad innan man fyllde. Men nu hade jag typ glömt bort att jag fyller år idag, känns inte lika stort längre. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer farfar och dagny :)

Malin Wallén

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar